Om dat te bereiken wil de regio investeren in de kenniseconomie. Doel is voldoende te kunnen voorzien in kansen voor kenniswerkers en studenten door hooggekwalificeerde arbeid en onderscheidende opleidingen met carrièreperspectief voor hogeropgeleiden te bieden. Dit kan worden bereikt door te investeren in die facetten van de kenniseconomie waarin de regio nu al uitblinkt. Laat de regio dit soort ‘parels' op zijn beloop, dan is de kans groot dat de regio zijn voorsprong ten opzichte van soortgelijke regio's verliest, met als gevolg stagnatie in de kennisontwikkeling, een sterke veroudering van het onderwijsaanbod, achteruitgang van de werkgelegenheid en vertrek van de jonge professionals.

Holland Health heeft hierin een voortrekkersrol door alle aanwezige kennis en krachten te bundelen en daarmee de aantrekkingskracht van de regio te vergroten. Daarom worden op de website van Holland Health alle vacatures van de aangesloten partners gebundeld. Hierdoor krijgen professionals de mogelijkheid om op één plek toegang tot en inzicht in de vacatures te krijgen. Onze partners kunnen daarmee hun aantrekkingskracht verder vergroten.

De operationalisering van dit project wordt uitgevoerd door onze partner Nazca (www.nazcagroup.nl). Nazca is opgericht in 2011 door Erik Mooij en Ronald Broekhuizen. Nazca kan bogen op een zeer lange ervaring op het domein van de juiste mensen op de juiste positie brengen. Ook het adviseren van organisaties en individuen behoort tot de kerncompetenties van Nazca. Daarnaast kenmerkt de organisatie zich als wendbaar en dienstbaar aan haar opdrachtgevers. Meer dan 5.000 consultants zijn verbonden aan Nazca. Professionals met uiteenlopende kennis en ervaring die er voor zorgen dat Nazca optimaal in staat is om met en voor haar opdrachtgevers het juiste resultaat te bereiken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Mooij (06-5199 29 69) of Ronald Broekhuizen (06-1337 87 68)