Onze opdrachtgever is één van de grotere snoepfabrikanten in Noord West Europa. De producten worden gemaakt in meerdere productielocaties in Nederland en Duitsland. Het brede assortiment bestaat uit meer dan 150 verschillende producten variërend in vorm en smaak. Flexibel en klantgericht worden de receptuur en verpakking aan de wensen van de klant aangepast.

De rol:

Als Plantmanager ben je verantwoordelijk voor een zo efficiënt mogelijk productieproces. Je organiseert en coördineert, rekeninghoudend met de kwaliteitseisen en rendementdoelstellingen. Je bent in staat de verbinding te leggen tussen de productie organisatie en o.a. de afdelingen QA, SCM en Technical Office om gezamenlijke doelen te bereiken. Je weet om te gaan met de stakeholders in een groeiende, dynamische organisatie en tilt de organisatie door middel van continue verbeterprojecten naar een hoger niveau.

Je bent een teamspeler die de verantwoordelijkheden kan neerleggen op het juiste niveau in de organisatie. Je bent van nature altijd op zoek naar best practices en hanteert het principe 'nooit af'.

Je rapporteert aan de Manufacturing Director en geeft direct leiding aan een team van 10 medewerkers, indirect aan circa 110 medewerkers. Op termijn is doorgroei zeker mogelijk.

Taken / Verantwoordelijkheden

 • Zorgdragen voor een professionele productie- en maintenance organisatie;
 • Aansturen, ontwikkelen en coachen van medewerkers;
 • Zorgdragen voor een kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting;
 • Initiëren en coördineren van continue verbetertrajecten;
 • Neemt preventieve, correctieve en innovatieve maatregelen op het gebied van HACCP, ISO, Milieu, Arbo etc. passend binnen het kwaliteitszorgsysteem, wet- en regelgeving en ondernemingsbeleid;
 • Budgetverantwoordelijk voor de productielocatie in Hoorn en verzorgt managementrapportages;

Profiel

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding.
 • Je hebt ervaring met productieprocessen bij voorkeur binnen de voedingsmiddelenindustrie.
 • Resultaatgericht.
 • Inspirerende en coachende leidinggevende, met oog voor het team, de processen, kwaliteit en resultaat.
 • Communicatief sterk, kunnen schakelen op diverse niveaus.
 • Technische en technologisch onderlegd
 • Persoonskenmerken: teamspeler, gedreven, zelfstandig, analytisch, gestructureerd, resultaatgericht, stressbestendig en pragmatisch.

Interesse?

Reageer dan met recent CV, motivatie en relevante referenties naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met Erik, tel.: 06-51992969.

Uit het CV blijkt duidelijk je werkervaring zoals in de functie eisen beschreven. Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Periodes dienen gespecificeerd te worden met maanden en jaartallen. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.

Je gaat bij het meesturen van de referentie akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

 

Startdatum

:

 In overleg
Duur

:

 Contract voor bepaalde tijd met optie op vast dienstverband

Uren per week

:

 40 uur

Locatie

:

 Hoorn

CV eisen

:  Het CV is maximaal 5 pagina's lang en in het Nederlands gesteld. Motivatie separaat.

Referenties

:

 Contactgegevens van (min) twee relevante referenties.
Verzenden naar FacebookVerzenden naar Google PlusVerzenden naar TwitterVerzenden naar LinkedIn