Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een ambitieuze gemeente die haar vastgoedportefeuille gaat verduurzamen. Vanwege de ambities en de opgelegde doelstellingen vanuit Europa geeft dat de komende jaren een grote uitbreiding van de werkzaamheden. Je werkt in een team met een integrale aanpak van de vastgoedportefeuille om de ambities waar te maken.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en het voorbereiden van offerte aanvragen van klimaat technische installaties. Samen met de projectleider begeleidt je het offerte traject en de koop en installatie van klimaattechnische installaties. Tevens ondersteun je de projectleider bij de voortgang van de lopende projecten met onder andere het bijhouden van meer - en minderwerk. Je bent verantwoordelijk voor het (beoordelen van) technisch ontwerpen, het voorbereiden en de uitvoering. Daarnaast draag je ook de verantwoording voor het gereed maken van het bestek of PvE, de begroting van klimaat en sanitaire installaties en het selecteren van de juiste componenten binnen de begroting.

Functie-eisen

Wanneer je voldoet aan het onderstaande profiel komen we graag met je in contact.

  • HBO denkniveau richting Installatietechniek of werktuigbouw
  • Afgeronde opleiding MIT 1 en 2 of TWL
  • Ruime relevante werkervaring
  • HIT-opleiding is een pré

 Competenties

  • Communicatief vaardig
  • Bewaken van deadlines
  • Zelfstandig
  • Service- en klantgericht

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, motivatie/toelichtingen en relevante referenties naar Erik Mooij of bel voor meer info met tel.: 06-5199 29 69. 

Uit het CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum : Asap
Duur : Project tot einde van het jaar
Uren per week : 28-36 uur
Optie tot verlenging : Ja
Locatie : Boven Amsterdam
CV eisen : Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden :  

 

© 2018 Nazca - Alle rechten voorbehouden