Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Voor onze opdrachtgever, een landelijke opererende organisatie met ca. 200 medewerkers, zoeken wij voor een vaste baan, een Bouwkundig Engineer.

De opdrachtgever biedt een totaalpakket rond kunststof- en aluminium kozijnen, kunststof ramen, (automatische) deuren, schuifpuien, schuifdeuren, tuindeuren, dakkapellen, vliesgevels, entree- en winkelpuien, voor toepassing in:

  • woningbouw, in zowel nieuwbouw als renovatie, van een enkele woning tot en met grootschalige woningprojecten.
  • utiliteitsbouw, van winkelpui tot en met omvangrijke kantoor- en bedrijfsgebouwen.

Het succes van onze opdrachtgever wordt bepaald door de motivatie, het vakmanschap en het enthousiasme van hun mensen. Kwaliteit, flexibiliteit en servicegericht denken staat bij hen voorop.

Herken jij je hierin en ben je een enthousiaste bouwkundig georiënteerde HBO-er die zich graag verder wil ontwikkelen binnen de Projectenmarkt? Dan zoeken wij jou!

Je rol:

Als Engineer ben je de spil van het projectteam bij de realisatie van projecten in de groot zakelijke markt. Onder eindverantwoordelijkheid van de Projectleider Zakelijke Markt ben je verantwoordelijk voor het verkrijgen van definitieve maatvoeringen, genereren materiaalbehoefte, montageplan, logistiek plan en bewaking van de voortgangsplanning. Je vervult een pro-actieve rol in het tijdig realiseren van de gestelde doelen om het proces, zowel intern als extern, zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Je profiel:

Als Engineer zijn onderstaande uitgangspunten voor jou vanzelfsprekend:

  • Het samenwerken in een team en het nemen van verantwoordelijkheid binnen dit team.
  • Het schakelen tussen verschillende disciplines als inkopen, tekenen, montage, logistiek ed.
  • Het optimaal afstemmen van de verwachting van de klant en het interne proces.
  • Continue aandacht voor mogelijkheden, optimalisaties en kostenbeheersing binnen het project.

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, motivatie/toelichtingen en relevante referenties naar Erik Mooij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-5199 29 69. 

Uit het CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van Nazca.

Startdatum Asap
Duur Dienstverband
Uren per week 40 uur
Optie tot verlenging Ja
Locatie Regio Hoorn
CV eisen Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld.
Bijzonderheden  

© 2021 Nazca - Alle rechten voorbehouden