Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Onze opdrachtgever levert innovatieve en duurzame daglichtoplossingen en heeft het breedste assortiment aan hoogwaardige producten en systemen. Binnen de Benelux ontwerpen, vervaardigen, verkopen en monteren ze daglichtoplossingen voor utiliteitsgebouwen zoals kantoorgebouwen, scholen, zorginstellingen, luchthavens, winkelcentra, grote openbare gebouwen, stations en industriële gebouwen.

Wat ga je doen?

Als Calculator/Projectvoorbereider beschik jij over zowel technisch als cijfermatig inzicht en ben je commercieel en communicatief sterk. In deze uitdagende en brede functie ben je samen met de collega’s verantwoordelijk voor het uitwerken én uitdenken van een scherpe totaalofferte. Hiervoor communiceer en schakel je rechtstreeks met klanten, de rayonmanagers, planning en leveranciers.

Jij bent verantwoordelijk voor de toegewezen offertes en projecten en zorgt voor een technisch goed advies (juiste daglichtoplossing uit het brede assortiment), de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs en een vlotte afhandeling.

Doordat je scherp bent in het analyseren van het bestek, de tekeningen en de overige informatie, zorg je ervoor dat onze kansen zo groot mogelijk zijn. Door jouw inzicht in de factoren die voor de klant belangrijk zijn en deze optimaal te verwerken in onze offertes, zorg je persoonlijk voor toegevoegde waarde. Je bepaalt in belangrijke mate het succes van de innovatieve en duurzame daglichtprojecten van onze organisatie!

Daglichtoplossingen verkopen, ontwerpen en monteren is teamwerk. In deze zeer zelfstandige functie werk je samen met collega's van de Back Office en Sales, maar ook met de afdeling Montage of met onze montagepartners, samen zorg je voor het veilige realiseren van de daglichtoplossing op de bouwplaats. Jouw talenten én inspanningen dragen rechtstreeks bij aan het succes van onze opdrachtgever!

Wie zoeken wij?

Hoe zou je het vinden om als Calculator/ Daglichtspecialist een belangrijke sleutelrol te vervullen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten? Weet jij met jouw inzicht informatie te analyseren en de beste aanbieding voor de klant te maken?

Wij zoeken écht een veelzijdige, communicatief sterke persoonlijkheid, die mee wil groeien met de ambities van de organisatie. Herken jij je in het volgende?

  • HBO werk- en denkniveau met technische affiniteit.
  • Je kunt zeer efficiënt en zelfstandig werken.
  • Je hebt een goed ontwikkeld technisch én cijfermatig inzicht.

Voor deze functie is het belangrijk om het Nederlands en het Engels in woord en geschrift te beheersen. Beheers je daarnaast toevallig de Franse taal? Laat het ons weten!
Voor deze functie zoeken we iemand met o.a. de volgende competenties:

  • Plannen, organiseren & voortgangscontrole
  • Initiatief
  • Kwaliteitsgerichtheid
  • Klantgerichtheid
  • Commercieel

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, een motivatie en twee relevante referenties naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-13378768. 

Uit je CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum : Z.S.M
Duur : Optie op vast Dienstverband
Uren per week : 32-40 uur
Optie tot verlenging : n.v.t.
Locatie : Noord Holland
CV eisen : Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden :  

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2021 Nazca - Alle rechten voorbehouden