Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

De Organisatie

De afdeling Ruimte en Ondernemen (RO) maakt deel uit van de sector Grondgebiedzaken. Zij voert taken uit op het gebied van openbare orde, veiligheid, bijzondere wetten, ruimtelijke ordening, vergunningverlening, toezicht en handhaving en economie.

 Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een Medewerker Ruimte en Ondernemen / Casemanager Wabo voor 32-36 uur per week.              

Wat ga je doen?

Als casemanager Wabo omvatten jouw taken de volgende:

 • coördineren en behandelen van (complexe) aanvragen omgevingsvergunningen (Wabo) zowel regulier als uitgebreid;
 • toetsen ontvankelijkheid en beoordelen van bij de aanvraag ingediende stukken;
 • zaakverantwoordelijk voor de aanvraag met bijbehorend klantcontact en het verzamelen van adviezen van interne en externe partners;
 • het voeren van vooroverleg over vergunningsaanvragen en/of het in behandeling nemen van concept aanvragen waarbij je zorgt voor een integrale afweging met interne en externe ketenpartners;
 • coördinator voor de Welstandcommissie (Mooi-Noord Holland) met betrekking de welstandsadvisering over aanvragen omgevingsvergunning en de uitvoering van het welstandsbeleid;
 • bewaken van de uitvoeringsprocessen, procedures en de voortgang. Daarbij de coördinatie van bezwaar- en beroepszaken in relatie tot het eigen dossier;
 • het afhandelen van sloopmeldingen en gebruiksmeldingen brandveiligheid;
 • het opstellen van brieven, adviezen en besluiten in heldere taal;
 • ontwikkelen van beleid voor vergunningverlening of raakvlakken hiermee;
 • signaleren van ontwikkelingen in zowel landelijke als lokale politiek en regelgeving en hier bestuurlijk op adviseren (college, commissie en gemeenteraad).

Wat zoeken wij?

 De ideale kandidaat voldoet aan het volgende:

 • HBO werk- en denkniveau. Een afgeronde HBO-opleiding bouwkunde, omgevingsrecht of een vergelijkbaar opleidingsniveau in een juridische en/of economische richting;
 • enige ervaring in afhandeling van omgevingsvergunningen of een vergelijkbare gemeentelijke werkervaring;
 • actuele kennis van het bouwbesluit, Awb, Wro en Wabo;
 • bij voorkeur in het bezit van een diploma ABW 1 en ABW 2;
 • bij voorkeur kennis van de in voorbereiding zijnde Omgevingswet. Het belangrijkste is dat je denkt in mogelijkheden, je integraal handelt en je het leuk vindt om de samenwerking op te zoeken binnen en buiten de organisatie.

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, motivatie/toelichtingen en relevante referenties naar Erik Mooij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-5199 29 69. 

Uit het CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van Nazca.

Startdatum Asap, uiterlijk 1 april 2020
Duur 1 jaar
Uren per week 32-36 uur
Optie tot verlenging Ja
Locatie Gemeente in Noord-Holland
CV eisen Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld.
Bijzonderheden  

-

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2020 Nazca - Alle rechten voorbehouden