Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Onze opdrachtgever is een Internationale organisatie waar IT nu en in de nabije toekomst van absolute strategische meerwaarde is. Daarom wil zij haar huidig team uitbreiden met een functioneel applicatie beheerder.

Jouw werkzaamheden

  • Functioneel ben jij samen met je collega’s op de afdeling het geweten van AX 2012 R3, jij doorgrondt alle ins en outs van het systeem en overziet consequenties van de ’eisen’/’wensen’ van gebruikers;
  • Je bent in staat om naast de gebruiker, te analyseren waar mogelijke problemen liggen, dan wel scherp aan te geven wat de mogelijkheden zijn om fouten te minimaliseren en efficiency te realiseren;
  • Je haalt energie uit de interacties met diverse afdelingen/medewerkers en ziet zichtbaar resultaat van je werk bij de medewerkers in de organisatie.
  • Je bent in staat om het ontwikkelde met je collega’s ook zeer gedegen te testen.
  • Je kunt je kennis en ervaring goed overbrengen op het team en de (internationale) organisatie.

Wie zoeken we?

Je bent de beste in je vak of hebt de ambitie en de potentie om de beste teworden. Je hebt de passie om vanuit je vakgebied de (internationale) organisatie blijvend op een hoger plan te brengen. Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s en interne klanten.
Kortom, je bent een echte professional en toe aan een job bij een internationale commerciële organisatie.

Verder heb je:

  • Een afgeronde HBO/WO ICT opleiding;
  • Tenminste 5 jaar ervaring en kennis van Microsoft technologie en Dynamics AX 2012 in het bijzonder;
  • Kennis van AX 2012 R3 WHS is een pre; 
  • Kennis en ervaring met complexe projecten;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, motivatie/toelichtingen en relevante referenties naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-1337 87 68. 

Uit het CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van Nazca.

Startdatum Asap
Duur Jaarcontract met optie op vast dienstverband
Uren per week 40
Optie tot verlenging Ja
Locatie regio Amsterdam

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2020 Nazca - Alle rechten voorbehouden