Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Organisatie

Werkom is een organisatie die werkt, voor werkzoekenden en werkgevers. Het is het nieuwe participatiebedrijf voor de regio Zaanstreek Waterland. De organisatie is jong en volop in ontwikkeling. Ook in werkwijze wil men vernieuwend zijn.

Rol:

Als HRM adviseur ben je onderdeel van een afdeling die in ontwikkeling is. Je adviseert leidinggevenden gevraagd en ongevraagd over zaken die te maken hebben met in-, door- en uitstroom van medewerkers.

Waar houd je je mee bezig in deze functie? 
Als P&O adviseur ben je onderdeel van een afdeling die in ontwikkeling is. Je adviseert leidinggevenden gevraagd en ongevraagd over zaken die te maken hebben met in-, door- en uitstroom van medewerkers.Daarbij komen heel diverse onderwerpen aan bod als ontwikkeling en functioneren, ziekteverzuim, juridische ondersteuning en dossieropbouw, contractbeleid. Je hebt daarbij te maken met verschillende doelgroepen: ambtenaren, participanten en medewerkers met een indicatie Sociale Werkvoorziening. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan P&O projecten en de vorming en verbetering van het (strategisch) personeelsbeleid.    

Wat verwachten wij van de ideale kandidaat ? 
Je hebt een relevante, afgeronde HBO opleiding. Door je ruime ervaring ben je adviesvaardig en beschik je over overtuigingskracht. Gedegen kennis van de Car-Uwo is zeer belangrijk; kennis van de participatiewet is een pré. Daarnaast heb je ervaring met verandertrajecten en projectmatig werken. Je bent proactief, flexibel ingesteld, pakt complexe situaties graag aan en kunt projecten zelfstandig initiëren. Je bent een enthousiaste, zelfstandige collega maar ook een teamspeler.   

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, een motivatie en twee relevante referenties naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-13378768. 

Uit je CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum : zsm
Duur : 6 mndn
Uren per week : 28 uur
Optie tot verlenging : ja
Locatie : Purmerend
CV eisen : Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden :  

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2021 Nazca - Alle rechten voorbehouden