Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Wat ga je doen

Als mechanical engineer ben je onderdeel van een multidisciplinair team. Met de afdeling (Mechanical, Electrical en Public Health) bedien je onze klanten met toonaangevende projecten. In de rol van mechanical engineer werk je nauw samen met senior engineers aan het ontwerp van alle installaties van allerlei verschillende gebouwen. Hierbij kan je denken aan verwarmings- /koelinstallaties, sanitaire installaties, regeltechniek, ventilatie, brandbestrijdingsinstallaties en (medische) gassen. Naast het engineeren van deze installaties zal je ook voor een groot deel bezig zijn met het modelleren in een BIM-omgeving.

Jij zal onderdeel gaan uitmaken van een projectteam en zal leiding ontvangen van een senior collega uit de subdiscipline mechanical engineering. Daarnaast kun je tevens functionele leiding ontvangen van de MEP teamleider of projectmatig van de projectmanager/projectdirecteur.

Wie ben jij

Jij kunt je identificeren met onze visie en wil graag in een internationale omgeving meewerken aan de vele, vaak iconische, projecten. Om ervoor te zorgen dat onze opdrachtgever de topkwaliteit kan blijven leveren zijn wij op naar kandidaten die minimaal aan de volgende criteria voldoen:

  • Een afgeronde  technische opleiding (elektrotechniek of installatietechniek) op minimaal HBO niveau
  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van mechanical engineering middels  projectreferenties die variëren in omvang en marktsegment
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met discipline relevante software zoals bijvoorbeeld Revit, Vabi elements, IES en Stabu
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse- en Engelse taal
  • Je bent een teamplayer, proactief en je ziet jezelf als ambassadeur van je bedrijf

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, motivatie/toelichtingen en relevante referenties naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-1337 87 68. 

Uit het CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van Nazca.

Startdatum Asap
Duur In eerste instantie tot 1 april 2020
Uren per week 40
Optie tot verlenging Ja
Locatie regio Amsterdam

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2020 Nazca - Alle rechten voorbehouden