Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

De rol:

De montage coördinator is de spin in het web tussen diverse afdelingen van de organisatie, heeft contact met toeleveranciers en legt focus op het afstemmen en vastleggen van processen. De Coördinator is verantwoordelijk voor de planning, communicatie, de processen omtrent materieel en de perfecte flow van het bouwproces. Met perfect bedoelen we onder andere de optimale communicatie met de interne afdelingen en de eigen productiebedrijven in het buitenland.
Je coördineert zowel de werkzaamheden van de collega monteurs maar ook van de onderaannemers. Je communiceert met de opdrachtgever en je bewaakt de financiële ontwikkeling van een project en stuurt bij waar nodig.
We zoeken een collega die teams kan sturen en coachen en de prestaties van een team naar een hoger niveau brengt en bijdraagt aan een goede teamspirit!
Ook ben je verantwoordelijke voor de veiligheid op de bouwplaats en het houden van werkplekinspecties. Je organiseert tool box-meetings binnen de keten.

Je profiel:

We zijn op zoek naar een kandidaat met drive, die gemotiveerd is om samen met collega’s en onderaannemers het perfecte resultaat te realiseren.

 • Een natuurlijk leiderschap binnen een hecht team
 • Je bent betrokken, stressbestendig en een geboren organisator
 • Je communiceert makkelijk
 • Je hebt een proactieve houding en je denkt mee in beslissingen die op tactisch en strategisch niveau genomen moeten worden
 • Minimaal afgeronde mbo-4 of HBO opleiding
 • Diploma basisveiligheid VCA en veiligheid voor operationeel leidinggevenden of bereid deze te behalen
 • Je bent hebt affiniteit met logistieke bouwprocessen.
 • Je beheerst de Engelse taal

Je krijgt:

 • Goede primaire en secundaire voorwaarden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Zelfstandig, fulltime baan met verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden
 • Je werkt in een bedrijf met een prettig informeel karakter

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, een motivatie en twee relevante referenties naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-13378768. 

Uit je CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum : Z.S.M
Duur : Optie op vast Dienstverband
Uren per week : 40 uur
Optie tot verlenging : n.v.t.
Locatie : Noord Holland
CV eisen : Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden :  

 

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2021 Nazca - Alle rechten voorbehouden