Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Ben jij een Projectleider die mee wil werken aan de grootste uitdaging van het Noorden? Wil jij de spin-in-het-web zijn tussen inspecteurs, constructeurs, Revit-modelleurs en onze internationale seismische engineering teams? Dan is deze opdracht wellicht iets voor jou!

Door het Centrum Veilig Wonen (CVW) is Arup gevraagd om te adviseren in hoe we gebouwen en woningen in het gebied van het Groninger gasveld kunnen versterken. Om te kunnen adviseren maken wij gebruik van onze wereldwijde seismische kennis. Het is jouw verantwoordelijkheid samen met een Lead engineer dat alle maatregelen die worden bedacht om bouwkundig te versterken op tijd vertaald worden naar toepasbare oplossingen, specifiek voor de Nederlandse bouw. Dit doe je in samenwerking met een groot team aan (seismische) constructeurs, inspecteurs, revit-modelleurs en analisten. Samen werken we hard aan een verbeterd veiligheidsgevoel bij de Groningers, “we shape a better world”.

Wat wij verder van jou verwachten:

 • Je bent (mede)verantwoordelijk in de hele cyclus van inspectie tot versterkingsadvies voor verschillende locaties tegelijk .
 • Je leidt, coördineert, adviseert en controleert de werkzaamheden van verschillende stakeholders.
 • Je begeleidt samen met de Lead engineer de voorbereiding en uitvoering van verschillende technische analyses die wij uitvoeren.
 • Je coacht, stuurt aan waar nodig en deelt bouwkundige/technische kennis.
 • Geef positieve feedback waar mogelijk, kritische feedback waar nodig.
 • Je beheert de tijd, omvang, kwaliteit en prestatie van verschillende projecten effectief.
 • Je levert constante input bij de voortdurende (vaardigheids)ontwikkelingen binnen het projectmanagementteam

Wie zoeken wij?

 • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en besluitvaardig.
 • Je hebt bouwkundige kennis.
 • Je hebt (enige) ervaring in het leiden van teams in multidisciplinaire projecten.
 • Je bent in staat de balans te vinden in het stellen van engineering prioriteiten in verschillende projecten.
 • Je hebt een uitstekend gevoel voor planning en organisatie.
 • Je bent creatief en bent oplossingsgericht.
 • Je bent vaardig in Nederlands en Engels in woord en geschrift.

 Welke opleidingen en ervaring neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding in de richting bouwkunde en/of van civiele techniek.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als projectleider, het liefst opgedaan bij een aannemer, architect of ingenieursbureau.

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, korte motivatie en eventueel relevante referenties naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel voor meer info met Ronald, tel.: 06-13378768

Uit het CV blijkt duidelijk je werkervaring zoals in de functie eisen beschreven. Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Periodes dienen gespecificeerd te worden met maanden en jaartallen. Het CV is maximaal 5 pagina's lang. Je gaat bij het meesturen van de referentie akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum

:

 september
Duur

:

 1 jaar
Optie tot verlenging

:

 ja

Uren per week

:

 40 per week

Locatie

 

 Groningen

CV eisen

:  Het CV is maximaal 5 pagina's lang en in het Nederlands gesteld. Motivatie separaat.

Referenties

:

 Contactgegevens van (min) één relevante referentie.

© 2018 Nazca - Alle rechten voorbehouden