Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Met een team van gedreven en gekwalificeerde professionals zorgt onze opdrachtgever voor de verduurzaming en het onderhoud van vastgoed.

De opdrachtgevers waar voor zij werken zijn woningcorporaties en vastgoedbeheerders, scholen en VVE’s.

De rol:

Als Projectleider Renovatie leid je omvangrijke renovatieprojecten op het gebied van bestaande woningbouw voor de opdrachtgevers, met name woningcorporaties. De renovatieprojecten variëren van het verduurzamen van bestaande woningen, zoals het nemen van energiebesparende maatregelen tot het uitvoeren van duurzame onderhoudswerkzaamheden. Je geeft leiding aan, ondersteunt en coacht de uitvoerende projectteams en zorgt ervoor dat projecten binnen de gestelde kaders en naar tevredenheid van opdrachtgevers worden afgerond. Je bewaakt de planning en de voortgang van projecten en zorgt voor de gewenste financiële resultaten. Je draait je hand niet om voor complexe technische problemen en zoekt graag naar optimale oplossingen.

De taken:

 • Deelnemen aan planontwikkeling en planvoorbereidingen en voorbereiden van de uitvoering van projecten;
 • Operationeel leidinggeven aan multidisciplinaire projectteams en zorgen voor een goede samenwerking tussen teamleden, onderaannemers en leveranciers;
 • Bewaken van de voortgang van projecten en bijsturen indien dit noodzakelijk is voor het projectresultaat;
 • Organiseren en deelnemen aan bouwvergaderingen, werkgroepen en werkbesprekingen met opdrachtgevers;
 • Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, voor en tijdens de uitvoering van projecten;
 • Zorgen voor de financiële sturing en rapportages ten behoeve van de afsluiting van projecten;
 • Initiëren en uitwerken van projectevaluaties.

Je profiel:

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een persoon met technische – en organisatorische kwaliteiten, die goed kan samenwerken. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent sterk in projectmanagement, hebt stevige grip op de projecten en weet goed het overzicht te behouden. Je bent een kei in de financiële bewaking van projecten en het optimaliseren van de resultaten. Je anticipeert tijdig op situaties en voorkomt problemen op voorhand. Je weet anderen op een natuurlijke wijze mee te krijgen en hebt een enthousiasmerende stijl van leidinggeven. Door jouw resultaatgerichtheid ben je in staat om de beoogde resultaten te bereiken. Je hebt initiatief en werkt in hoge mate zelfstandig.

Je ervaring:

 • HBO/WO werk- en denkniveau, aangevuld met een technische – of bouwkundige opleiding
 • Minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie in groot onderhoud en/of renovatie
 • Technische en organisatorische ervaring in het begeleiden tenminste één renovatie- of onderhoudsproject in bewoonde staat
 • Goed op de hoogte van de bouwregelgeving en van resultaatgericht onderhoud
 • Ervaring met financiële sturing van projecten
 • Gewend om projectmatig te werken volgens leanmethodieken
 • Gewend om met digitale tools te werken

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, motivatie/toelichtingen en relevante referenties naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-13378768. 

Uit het CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum : ZSM
Duur : Jaarcontract met optie op vastdienstverband 
Uren per week : 40 uur
Optie tot verlenging : nvt 
Locatie : Amsterdam e.o.
CV eisen : Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden :  

© 2021 Nazca - Alle rechten voorbehouden