Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Je bent verantwoordelijk voor het project Proeftuin Aardgasvrij. Je inventariseert de relaties en belangen in het project en vertaalt die naar projecteisen, waarbij de belangen niet altijd gelijk zijn. Je vertegenwoordigt het projectteam dat je samenstelt met de Opdrachtgevers, Contract- en Omgevingsmanager. Je bent de natuurlijke sparringpartner en de intermediair tussen opdrachtgever, lijn en project. Je onderhoudt ook de contacten intern en bestuurlijk die voor dit project van belang zijn. Bij knelpunten tussen belanghebbenden/rolhouders maak jij een keuze tussen de mogelijke opties, die je (indien nodig) primair voorlegt aan de Opdrachtgevers. Op basis daarvan wordt bepaald hoe het issue wordt geadresseerd: in het opdrachtgeversoverleg en/of stuurgroep. Je werkt op het snijvlak van het gemeentebestuur, de organisatie en de stad.

Wie ben jij?

Jij bent de energieke professional die zich niet snel van zijn stuk laat brengen. Je bent proactief,  enthousiast en maakt makkelijk verbinding met betrokken bewoners, je collega’s en contractpartijen. Je gaat zorgvuldig om met posities, belangen en vertrouwelijke informatie in jouw handelen. Je realiseert je dat het projectdoel een grote impact heeft op de dagelijkse situatie van bewoners en hen voor grote keuzes stelt. Je stuurt het projectteam, bewaakt de onderlinge raakvlakken binnen het team en zorgt voor het samenbindend leiderschap dat de spelers tot een team bindt en het teamgevoel versterkt.

Functie eisen:

 • Heeft gevoel voor complexe politieke, bestuurlijke en maatschappelijke verhoudingen
 • Heeft een flexibele instelling, lef en is nieuwsgierig
 • Is integer en gaat zorgvuldig om met posities, belangen en vertrouwelijke informatie
 • Is stressbestendig
 • Neemt verantwoordelijkheid
 • Is communicatief sterk
 • Kan goed netwerken
 • Heeft minimaal Hbo werk- en denkniveau
 • Heeft ruime aantoonbare ervaring met het IPM-model in de rol van projectmanager
 • Ervaring met bouwteam is een pre
 • Heeft aantoonbare kennis van problematiek bij de realisatie van projecten binnen een gemeente

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, motivatie/toelichtingen en relevante referenties naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-13378768. 

Uit het CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum : Januari 2020
Duur : Duur van de opdracht is een jaar
Uren per week : 24-36 uur
Optie tot verlenging : Ja
Locatie : Middelgrote gemeente in Noord Holland
CV eisen : Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden :  

© 2019 Nazca - Alle rechten voorbehouden