Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Functieprofiel Projectmanager:
Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het tijdig, effectief en efficiënt realiseren van toegewezen ruimtelijke projecten gericht op het inpassen van nieuwe ontwikkelingen zoals woningbouw, commercieel onroerend vastgoed, kantoren en bedrijven.

Je bent als projectmanager gericht op het project- en programmamatig realiseren van alle mogelijke stedelijke functies zoals woningbouw, commercieel onroerend vastgoed, scholen, sportcomplexen, kantoren, bedrijfsterreinen, infrastructuren en integrale gebieds(her)ontwikkeling. 

Je geeft op een professionele wijze leiding aan jouw projecten, regisseert de inbreng en bijdragen door externe partijen en diverse gemeentelijke teams. Je regisseert de voorbereiding, uitvoering en procesbeheersing binnen jouw projecten, monitort de voortgang en je coördineert de werkzaamheden van jouw projectteamleden. 

Verder schrijf je heldere projectdocumenten zoals projectcontracten, fasedocumenten en voorstellen voor besluitvorming. Je hebt voldoende kennis van planeconomie en grondexploitaties, contractmanagement, civieltechnische zaken en planologie om in de rol van projectmanager goed te functioneren. Van de projectmanager wordt politiek-bestuurlijke sensitiviteit verwacht.

Je hebt een goed oog voor draagvlak in de maatschappij en anticipeert tijdig op allerlei invloeden op het project. Je hebt ervaring met participatieprocessen. Binnen het team lever je een bijdrage aan de gezamenlijke professionalisering en intervisie. 

Waar ga je werken?

De divisie bestaat uit een drietal teams: Senior Project- en Programmamanagement, Projectmanagement en Project Management Office (PMO). Met elkaar zorg je ervoor dat de opgaven in het fysiek domein op een professionele project- en programmamatige wijze aanpakt.

Jouw profiel:

  • afgeronde universitaire opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van planologie, bouwkunde of civiele techniek;
  • goed in control op het gebied van bedrijfsvoering;
  • minimaal 5 jaar relevante ervaring in grotere gemeentelijke organisaties als projectmanager in het sturen van complexe ruimtelijke projecten, bij voorkeur met woningbouwprojecten;
  • ervaring met maatschappelijk vastgoed of een scherpe kijk op de ontwikkeling daarvan;
  • relevante projectmanagement-opleidingen (IPMA, PMW, PRINCE 2, of vergelijkbaar) of cursussen op dit vlak gevolgd;
  • goede bestuurlijke sensitiviteit en heeft ervaring met het omgaan met ambtelijk opdrachtgevers en het openbaar bestuur;
  • weet ambtelijk, politiek en maatschappelijk draagvlak te creëren door deskundigheid, uitstraling, dynamiek en enthousiasme;
  • goede communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden;

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 10 november, met een recent CV naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer informatie met 06-13378768.

Naast je CV ontvang ik graag een korte motivatie van je en een tweetal relevante referenties.

 

Startdatum : December
Duur : 6 maanden
Uren per week : 36
Optie tot verlenging : nvt 
Locatie : Noord-Holland
CV eisen : Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden :  

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2020 Nazca - Alle rechten voorbehouden