Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever staat voor aanpakken. Voor luisteren, meedenken en meebeslissen. Voor samen het verschil maken. En werken vanuit mogelijkheden. Waar we met elkaar werken aan een ondernemende, sociale, veilige en duurzame gemeenschap. Dit doen wij vanuit onze visie op dienstverlening 'Goed geregeld, graag gedaan!' Anders gezegd, wij zijn 4G.

Onze opdrachtgever werkt aan grote opgaven. Een paar voorbeelden zijn de invoering van de omgevingswet, het uitbreiden van de digitalisering voor inwoners en collega's, een klimaatneutrale gemeente in 2050, het vergroten van het toerisme als verlengstuk van de metropoolregio en dienstverlening op maat voor alle inwoners.

Team Beheer openbare ruimte
Het team Beheer Openbare Ruimte (BOR) houdt zich bezig met het beleid en beheer van de openbare ruimte. De aandachtsgebieden daarbij zijn het openbaar groen, wegen, haven, kunstwerken, water, riolering, installaties, verlichting en verkeer. Het team maakt deel uit van de afdeling Openbare werken en heeft een omvang van ruim 17 fte.

Opdracht
Voor het gestructureerd kunnen uitvoeren van het beheer en onderhoud van de openbare ruimte zijn raamcontracten en projectmatige contracten voor groot onderhoud en investeringen nodig in de bedrijfsvoering van de afdeling. Zie hier een uitdagende opgave voor een senior contractbeheerder om het team te helpen bij het op orde brengen van het contractbeheer en het aangaan van contracten voor het structureel beheer.

Een beknopt overzicht van voorkomende werkzaamheden:

 • Huidige stand van zaken van contractbeheer binnen het team verder inventariseren;
 • Informatie met betrekking tot contracten verzamelen en analyseren;
 • Contracten en uitvragen voor contracten kaderen om ze te laten voldoen aan de inkoopvoorwaarden;
 • Mede bepalen welke prioriteiten er liggen voor de opbouw van het structureel beheer van contracten en opstellen van een plan van aanpak;
 • Het begeleiden en ondersteunen van uitvraag- en aanbestedingsprocessen voor hat aangaan van raamcontracten en overeenkomsten met derden in samenwerking met de teamleider, externe partijen en collega’s in diverse rollen;
 • Onderzoeken, adviseren over en in werking zetten van acties gericht op het ontwikkelen en verbeteren van het contractbeheer van de afdeling Openbare werken.

Profiel

 • Afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau;
 • Uiterlijk beschikbaar per 15 maart 2021 voor 24 uur per week;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als contractbeheerder en/of inkoopadviseur in een overheidsorganisatie;
 • Afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau op het gebied van inkoop en aanbesteding in overheidsorganisatie;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met het inrichten van contractmanagement binnen een gemeente;
 • Aantoonbare kennis van en werkervaring met (Europese) aanbestedingen binnen het werkterrein van het onderhoud van de openbare ruimte;
 • Aantoonbare bedrijfskundige kennis en werkervaring op het terrein van bedrijfsvoering in relatie tot de openbare ruimte (Benoem een concreet voorbeeld en voeg deze als aparte bijlage toe aan het cv.)

 Competenties

 • Je bent resultaatgericht;
 • Je bent communicatief sterk en gericht op samenwerken;
 • Je weet anderen op een prettige manier te motiveren en te overtuigen;
 • Je bent klantgericht;
 • Je bent omgevingsbewust en betrokken en hebt een goed inzicht in en gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen;
 • Je bent een teamspeler.

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk met recent CV, motivatie/toelichtingen en relevante referenties naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-13378768. 

Uit het CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum : 15-3-2021
Duur : 9 maanden
Uren per week : 24 uur
Optie tot verlenging : mogelijk maar niet bekend
Locatie : Noord-Holland
CV eisen : Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden :  

© 2020 Nazca - Alle rechten voorbehouden