Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.

TEAM

Als calculator/werkvoorbereider systeemwanden maakt je deel uit van het projectteam van onze opdrachtgever, een toonaangevende onderneming in afbouw. Samen met de projectleider en de uitvoerder zorg je er voor dat projecten probleemloos verlopen en dat de opdrachtgever maximaal tevreden is.

FUNCTIE INHOUD

Je bent verantwoordelijk voor het proces van aanvraag tot en met de oplevering van systeemwanden projecten. Je zorgt ervoor dat de opdracht en de specifieke wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een gedegen calculatie en begroting. Samen met de verkoper stel je een offerte voor de klant op. Wanneer de opdracht is binnengehaald ga je aan de slag met de voorbereiding van het werk. Dit houdt in het verzorgen van de juiste maatvoering, opstellen van werktekeningen en bestellen van de benodigde materialen en dit alles aan de hand van de opgestelde planning en binnen het gestelde budget. 

FUNCTIEKENMERKEN

Het is een zeer gevarieerde functie waarbij je door de dag heen verschillende petten op hebt. Je hebt zowel technisch inzicht als commerciële eigenschappen. Je vindt het leuk om praktische oplossingen voor de klant te bedenken en houdt daarbij de kosten in het oog. Je vindt het fijn om zelfstandig je zaken op orde te hebben maar kan goed samenwerken met het projectteam en weet met alle partijen waar je contact mee hebt.

GEWENST PROFIEL

  • Diploma op MBO Bouwkunde niveau+,
  • Je hebt affiniteit voor commercie,
  • Je bent ervaren in het werken met AutoCad,
  • Als je kunt werken met REVIT is dat een pré,
  • Je kunt goed communiceren,
  • Je bent accuraat en kan planmatig werken.

Interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 14 juni 2021 met recent CV, een motivatie en twee relevante referenties naar Ronald Broekhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info met tel.: 06-13378768. 

Uit je CV blijkt duidelijk je ervaring zoals in het profiel beschreven. Je gaat bij het meesturen van de referenties akkoord dat de referentie mag worden geverifieerd door een bevoegde medewerker van de opdrachtgever.

Startdatum : Z.S.M
Duur : Vast Dienstverband
Uren per week : 40 uur
Optie tot verlenging : n.v.t.
Locatie : Noord Holland
CV eisen : Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV is maximaal 5 pagina's lang.
Bijzonderheden :  

© 2021 Nazca - Alle rechten voorbehouden