Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.

Professionals gedragen zich steeds zelfstandiger, individualiseren gesteund door technologische ontwikkelingen en een hoog opleidingsniveau. Steeds meer professionals zijn zelfstandig ondernemer of gedragen zich zo. Maken hun eigen keuzes en afwegingen. Zoeken naar uitdagende projecten. Willen geboeid worden. Gaan tijdelijke verbintenissen aan.

In dit speelveld wil Nazca zich ontwikkelen tot de netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt. Wij doen dat door inzet van onze belangrijkste kernwaarden. Een omgeving creëren waarin delen veilig en vertrouwd is, maar ook waarin je elkaar op positieve wijze uitdaagt. Om te kunnen werken aan de realisatie van onze gezamenlijke ambities.

Relatie

Onze samenwerking wordt niet bepaald door de overeenkomst die we met elkaar sluiten. Wij zien de relatie als de meest waardevolle verbinding. Vandaag sollicitant, morgen klant. Of je nu werkt als ZZP-er, bij ons op de payroll gaat voor de duur van het project, vanuit een dienstverband met een andere organisatie, of dat je in dienst wilt bij onze opdrachtgever, voor Nazca staat de opbouw en ontwikkeling van de relatie bovenaan.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij talent herkennen en precies daar inzetten waar hun vakkennis en persoonlijkheid het best tot zijn recht komt. Daarbij de ambities en wensen van onze professionals scherp in het oog houdend.

In een omgeving die aanmoedigt om te blijven groeien, om telkens weer spannende nieuwe wegen in te slaan. Zodat je voortdurend inspiratie opdoet, en daarmee ook anderen inspireert. Om zo te ontdekken dat je veel vindingrijker en veelzijdiger bent dan je ooit had gedacht. Elke werkdag op avontuur. In de vaste overtuiging dat je alles kunt bereiken.

Met elkaar. Met Nazca.

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2024 Nazcagroup - Alle rechten voorbehouden