Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.

In de gesprekken die we met u voeren proberen we u in een sfeer van vertrouwen uit te dagen, misschien wel te provoceren om nieuwe inzichten te verwerven. Door vaste denkpatronen los te laten, te bekijken vanuit een ander perspectief. Om er mee aan de slag te gaan om uw ambities waar te maken.

Resultaat gericht

Mensen met hun talenten vormen uw belangrijkste kapitaal. Zij zorgen ervoor dat uw organisatie succes heeft. Maar als je talent hebt aangenomen, ben je er dan? Nazca kijkt verder. Wij denken met u mee op strategisch niveau, met diepgaande kennis van uiteenlopende markten en bedrijfsprocessen. Wij staan continu voor u klaar met een kijk op zaken vanuit een ander perspectief, met passend advies en praktische oplossingen op elk gebied.

Nazca is een professionele dienstverlener met een unieke kijk op het behalen van de beste resultaten voor organisaties en getalenteerde professionals. Wij dragen er intensief toe bij dat ze elkaar stimuleren, aanvullen, uitdagen en samen hun ambities waarmaken.

To the next curve

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2024 Nazcagroup - Alle rechten voorbehouden