Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.

In onze rol als strategisch partner houden wij de belangen en gewenste resultaten van onze opdrachtgevers uiteraard scherp in het oog. En wij stemmen onze organisatie volledig af op uw zakelijke doelen. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons kennisnetwerk kunnen wij talent herkennen en precies daar inzetten waar hun vakkennis en persoonlijkheid het best tot zijn recht komt.

Ambities

Een team van getalenteerde professionals die niet alleen leven vóór hun werk, maar ook op hun werk. Omdat ze daar volledig zichzelf zijn. Volwassen mensen, waardevol en onvervangbaar. Iemand die de wereld ziet als een oneindige verzameling mogelijkheden.

Niet vastgeroest in een patroon, maar bewegelijk en veranderlijk. In een omgeving die ze aanmoedigt om te blijven groeien, om telkens weer spannende nieuwe wegen in te slaan. Zodat ze voortdurend inspiratie opdoen, en daarmee ook u inspireren. Om zo te ontdekken dat ze veel vindingrijker en veelzijdiger zijn dan u ooit had gedacht. Dat uw organisatie daardoor een potentie heeft waarvan u voorheen alleen maar durfde dromen. Elke werkdag op avontuur. In de vaste overtuiging dat u alles kunt bereiken.

Met elkaar. Met Nazca.

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2023 Nazcagroup - Alle rechten voorbehouden