Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.

Vraag en aanbod. Daartussen ligt een uitgestrekt gebied waarin het soms verdraaid lastig kan zijn om de juiste oplossingen te vinden. Hoe beschik je tijdig over de juiste professionals? Een lastig vraagstuk, vooral omdat u wel wat anders aan uw hoofd heeft: het dagelijkse reilen en zeilen van een organisatie, bijvoorbeeld.

Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.

Maar daar blijft het niet bij: we zorgen er tevens voor dat zij zich thuisvoelen in hun opdracht en in de cultuur van uw bedrijf. Hoe? Door actief bij te dragen aan een werkklimaat waarin talent optimaal kan functioneren.

Wij werken met professionals. Ze weten wat ze willen en weten wat ú wilt. Ze gaan recht op hun doel af. Om samen met u te ontdekken dat uw organisatie tot veel meer in staat is dan u ooit had gedacht.

Overigens leveren we niet alleen professionals voor bepaalde functies. Op verzoek stellen we ook complete teams samen. Voor het uitvoeren van een belangrijk project of voor het managen van zo'n project.

Nazca vervult geen functies maar beloftes.

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2024 Nazcagroup - Alle rechten voorbehouden