Nazca is een netwerkorganisatie die de behoeften van de zelfstandige, waardevolle professional faciliteert en hem of haar uitdaagt in een omgeving waarin delen veilig en vertrouwd is.
Onze service omvat ook Recruitment Proces Outsourcing (RPO), waarbij u als opdrachtgever het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan Nazca. Bespaart u tijd, kosten en vergroot uw succeskans.
Nazca is gespecialiseerd in het leveren van professionals met een focus op resultaat. Met name op het gebied van Management, Finance, HR, Marcom, Procurement, ICT en Technology.
Door zaken op een andere manier te bekijken, vanuit een ander perspectief en door bestaande conventies los te kunnen laten, werken we iedere dag aan betere oplossingen.

Alle werving en inhuur keurig onder controle!

Maar hoeveel tijd wil jij nog besteden aan alle bijbehorende processen?

Jouw organisatie heeft behoefte aan de juiste mensen, op het juiste moment en tegen de juiste prijs. Maar je tijd is beperkt, want er zijn nog zoveel andere zaken die om aandacht vragen.

Je kent het vast wel, nog een bureau dat even langs wil komen om haar unieke propositie te vertellen. Maar je kent er al zoveel.

Hoe vaak helpen ze je nu echt? Zie jij het verschil tussen de diverse aanbieders?

Hoeveel mensen hebben jullie op dit moment eigenlijk ingeleend?

En werken die bij jullie volgens de leveringsvoorwaarden van de leverancier of hebben jullie inkoopvoorwaarden? En zijn alle zzp-ers nu echt op de juiste wijze ingehuurd of zijn het contractueel toch eigenlijk medewerkers volgens de normen van de Belastingdienst?

Heb je meerdere locaties/vestigingen die je moet bedienen? Werken die autonoom? Wie coördineert dan de aanvragen en stuurt die naar de meest kansrijke leveranciers of stuurt de juiste kandidaat naar een andere locatie?

Dit zijn de uitdagingen waar je als opdrachtgever elke dag mee te maken hebt. Naast de vragen uit je eigen organisatie over nieuwe wervingsvraagstukken, vast of toch interim?

Kortom, je tijd is beperkt en de vraagstukken divers. Kun je dit er allemaal bij hebben en ben je er goed in?

Nazca heeft daarom haar services uitgebreid met de oplossing voor dit vraagstuk. Wij noemen dat Nazca-MSP. Wij verdiepen ons in jullie uitdagingen en proberen daar vanuit een ander perspectief een oplossing voor te bieden. Wij kunnen het gehele proces uit handen nemen of in delen. We onderscheiden daarbij een aantal mogelijkheden.

  • We nemen het recruitment proces uit handen
  • We verzorgen het in de markt zetten van de wervings/inhuurbehoeften
  • We nemen het contractmanagement voor ingehuurde medewerkers over
  • We stellen een standaard inleenovereenkomst op
  • We stroomlijnen de facturatieprocessen

Waarom Nazca?

Nazca heeft een uitstekend netwerk van professionals en leveranciers. Wij creëren een eerlijk speelveld voor alle partijen en snappen dat ook leveranciers serieus genomen willen worden. Dat betekent terugkoppeling op vragen en persoonlijk contact. Dat zorgt voor meer commitment naar onze opdrachtgever.

Wij hebben een uitstekend trackrecord op het gebied van contractmanagement. Duidelijke en zinvolle rapportages over openstaande aanvragen, aangeboden kandidaten en lopende opdrachten. Daarnaast tijdige signalering van contractuele zaken als bewaking van ondertekende overeenkomsten, tariefaanpassingen, verlengingen of beëindigingen. Onze opdrachtgever krijgt de tijd om zich te focussen op haar kerntaken.

Jullie proces is bij ons in capabele en vertrouwde handen.

icontwittericonfacebooksocialmediahometextnametwitternamefacebook

Contactgegevens

Dokter Poolstraat 9
1718 PA Hoogwoud, NL
+31 226 359 810
info@nazcagroup.nl
KvK: 52177645
BTW: 850330907B01

© 2024 Nazcagroup - Alle rechten voorbehouden